perjantai 1. elokuuta 2014

Copycat muistelee : Sitruunaiset vuohenjuusto-munakoisorullat


Ahh, munakoisorullia. Kun näin Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin grillatut munakoisorullat, tiesin sen heti. Copycatille tuli töitä. Tosin tällä kertaa ei seurattu inspisreseptiä vaan kaivettiin omista arkistoista vanha, tuttu ja turvallinen. Tällä kertaa puhtaasti kasvisversiona.

Emmekä me laittaneet grilliäkään päälle ukkosmyräkän keskelle vaan kypsensimme munakoisosiivut proosallisesti uunissa. Silti tämä on oikeasti hyvää.

Sitruunaiset vuohenjuusto-munakoisorullat

Siivuta muutama pieni munakoiso pitkittäin ja levittele uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle pikkuisen suolaa ja valuta vähän oliiviöljyä. Laita grillivastuksen alle uuniin, kunnes pinta alkaa pikkuisen ruskistua. Käännä viipaleet ja tee sama toiselle puolelle.

Sekoita keskenään 2dl turkkilaista jugurttia, yhden sitruunan raastettu kuori, puoli desiä sitruunamehua, pehmeää vuohenjuustoa maun mukaan, silputtua minttua, suolaa, pippuria ja hiukan chilijauhetta.

Levitä täytettä siivujen päälle ja rullaa. Syö heti.

2 kommenttia:

  1. Mm,herkkua :) Munakoisosta on niin moneksi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Se sinunkin viimeisin reseptisi kummittelee mielessä ja taitaa ilmestyä ruokapöytään tässä jossain välissä.

      Poista

Ilahdun aina kommenteista!