lauantai 7. maaliskuuta 2015
Isäntä hemmottelee : Chorizo-kampasimpukkalinssejä lauantaiksi
Jep, oikein arvasitte. En tänäänkään tehnyt keittiössä mitään. Nautin täysin rinnoin luksuksesta nimeltä "kokkaava aviomies". Tänään minua (ja lapsia tietysti kanssa) hemmoteltiin chorizo-kampasimpukkalinsseillä. Hyvää ja noista väreistä tykkää varmasti krantumpikin.
Ainoa muutos, josta puhuttiin oli chorizon leikkaaminen palasiksi ja kunnon ruskistaminen pannulla. Loppuun voisi vaikka glaseerata portolla. Seuraavalla kerralla sitten.
Chorizo-kampasimpukkalinssejä
Siivuta pari porkkanaa ja kypsennä pienessä määrää kiehuvaa vettä.
Laita pikkusen vettä ja kanafondia uunikulhon pohjalle. Kaada joukkoon pari purkkia linssejä.
Kuullota pannulla 1 silputtu punasipuli ja pistetyt chorizot. Kun alkaa tiristä niin lisää pieni loraus portoa. Laske lämpöä pienemmälle ja anna hautua.
Sekoita linssit, chorizot ja porkkana uunivuoassa. Laita uuniin 180-200 asteeseen kymmeneksi minuutiksi ja ruskista sillä aikaa kampasimpukat. Laita pannulle suolaa ja Espelette-chilijauhetta. Käytä kapasimpukat nopeasti, jotta pinnat ruskistuvat. Kaada ne uunivuokaan.
Tarjoile salaatin kera tai sellaisenaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihana ruoka, kolme todella ihanaa raaka-ainetta yhdessä :)
VastaaPoistaKuuluvat minunkin suosikkeihini ja hyvää oli :-)
Poista