lauantai 15. marraskuuta 2014
Poikien pizzabileissä sai äitikin omansa (tietty, kun kerran teki ne muutkin)
Pizzaa oli toiveena, joten ei siinä muukaan auttanut. Pannupizzan pohja tulee nopeasti vain puolen tunnin nostatuksella ja kelpaa hyvin. Pojat halusivat juustoa ja pepperoni-makkaraa, mutta äidin oma pizza olikin sitten ihan toisenlainen.
Äidin punajuuripizza
Pannupizzapohja (vaikka Katuruoka-kirjasta)
Päälle: smetanaa, juustoraastetta (Emmental-mozzarella suoraan pussista), punajuurisiivuja (kypsennettyjä), sinihomejuustokökkäreitä, ananasta ja lopuksi pinnalle raastetaan parmesaania.
Laitetaan uuniin 225 asteeseen runsaaksi 10 minuutiksi.
Ripotellaan pinnalle lopuksi ituja tai vaikka rucolaa.
Laitoin mielestäni täytteitä reippaasti, mutta vieläkin enemmän olisi varmaan mahtunut.
Tunnisteet:
ananas,
pannupizza,
pizza,
punajuuri,
resepti,
sinihomejuusto
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun aina kommenteista!