keskiviikko 17. joulukuuta 2014
Paketti valmiita voitaikinalevyjä = herkkuja helposti
Juu, siitä saa arki-illan iloksi joulutorttuja - tähtimallilla ja pakettikukkasella. Paketillinen makeita torttuja tosin voi olla vähän paljon yhdeksi kerraksi, jopa meillä ja jopa omenahillolla. Omenahillolla täytetään meillä torttuja siis siksi, että muuten syöjien määrä laskee puoleen... Hilloa tosin sitten on ainakin kahta lajia, norminaturaalia ja karibialaista.
Yhdestä ja samasta paketista riittää myös suolaisenhimoon. Harissa rullia ja artisokkatahnarullia oli vuorossa tänään (ja lohileipiä ja salaattia...). Meille niin tutulla teemalla eli "herkkuja helposti"!
Harissarullat
Kauli voitaikinaa pikkuisen ohuiemmaksi. Levitä päälle ohuelti harissa-tahnaa. Lisää siivu kinkkua ja juustoa. Rullaa ja leikkaa rulla siivuiksi.
Levitä kiekot leivinpaperilla päällystetylle pellille. Voitele ja paista 12-15min asteisessa uunissa. Tarjoile haaleina. Poltetta tulee tarpeeksi harissasta.
Artisokkatahnarullat
Tee kuten yllä, mutta levitä taikinalle pelkästään artisokkatahnaa (valmiista purkista) ennen rullaamista.
Tunnisteet:
harissa,
joulu,
omenahillo,
pikkusuolainen,
resepti,
tortut
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun aina kommenteista!