Kannattaa lukea keittokirjoja. Niistä saa inspiraatiota noin ihan huomaamattaan. Kun silmissä vilisee sivukaupalla ihania meze-reseptejä alkavat pöydällä pussissa ajelehtivat pari rieskaakin selvästi näyttämään Fattoush-salaatin sukulaisilta.
Ei kun rieskat uuniin ja salaatti tarjolle. Samalla tyhjennettiin myös viikuna-taateliviinietikka, joka sopi tähänkin kuin nappi silmään. Eikä se salaatti muutenkaan kovin vaikea ollut.
Pestiin babypinaattia ja lingottiin vähäsen. Paahdettiin rieskoja hetki uunissa ja annettiin jäähtyä. Leikeltiin päärynää, taateleita ja kurkkua.
Sekoitettiin kasvikset ensin ja ripoteltiin rieskat paloina päälle. Lisättiin lautasella viikuna-taateliviinietikkaa.
Tarjoiltiin tällä kertaa karitsankareen kanssa eli muistoja pääsiäisestä tämä resepti. Melkein ehdin jo unohtaa, mutta onneksi oli kamera taas tallentanut. Tätä voisi meinaan syödä toistekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahdun aina kommenteista!