lauantai 13. helmikuuta 2016

Lauantai

Copycatin oli ihan pakko tehdä Nutella mutakakku, kun sellaisen bongasi

Lauantait ovat mukavia päiviä, vaikka yleensä vähän juostaankin. Isommat pojat käyvät isänsä kanssa pelaamassa sulkapalloa, minä vien kuopuksen rakastamalleen tanssitunnille ja lounas kuitataan usein joko perjantain jämillä tai Subwaylla. Kuopuksen osalta useimmiten Subwaylla sillä hän kieltäytyy syömästä tuolloin mitään muuta. Syy tähän on ollut Star Wars-kampanja, jonka aikana lasten pakettiin sai mukaan pienen valomiekan! Erehdyimme kerran kiireessä poikkeamaan ja se oli sitten menoa. Onneksi kampanja on nyt loppu ja aloitamme Subway-vieroituksen.

Tänään oli jämälounas ja sitten siirryin esikoisen kanssa Hesan keskustaan. Suuntana oli kummallakin sama kampaaja/parturi. Teinillä on pieniä vaikeuksia sopeutua lyhentyneisiin hiuksiinsa (jotka meistä muista näyttävät tosi hyviltä), mutta minä tykkään toispuolisesti kynitystä pehkostani. Tuli oikein nuori olo!Parasta oli kuitenkin uusi teekuppini, jonka seesteiset iltalaulu-värit ja kaunis kuva tulevat varmasti sulostuttamaan aamujani. Sitä paitsi Arabian 24h on ainoa sarja, josta tähän mennessä olen löytänyt tarpeeksi ison kupin.Puoli litraa teetä on aamulla minimi, pienemmästä kupista tulen pahalle tuulelle. Sama koskee maitokahviaamuja.

Kotiin palatessa oli kivaa, kun ei keittiövuoro odottanutkaan. Pojat ovat aina välillä opetelleen isänsä opastuksella sushin tekoa. Itse tehden tulee ainakin tarpeeksi ja niihin voidaan kääriä juuri omia herkkuja. Aika isot tarjoilulautaset saivatkin kolmestaan aikaiseksi, mutta aterian päätteeksi ei kyllä näkynyt enää riisinmuruakaan.Illan päätteeksi Copycat iski pitkästä aikaa. Oli ihan pakko kokeilla Beach House Kitchenin Nutella mutakakkua... melkein jouduin taistelemaan palastani. Sen verran pojat tykkäsivät. Täydellinen päätös kivalle päivälle.

2 kommenttia:

  1. Ihanat sushit...ja kakku! Teillä on kans ollut herkkupäivä eilen, ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

Ilahdun aina kommenteista!