perjantai 8. tammikuuta 2016

Pakkasta ja lumipyryä eli kylmän päivän Suup

Pakkasasteita ja lumipyryä Helsingin keskustassa. Ratikka tyhjensi matkustajansa Rautatientorille kuskin ilmoittaessa kääntävänsä kesken reitin takaisin päin. "Ollaan niin paljon myöhässä, että otetaan reitti kiinni". Ihan sama vaikka matkustajat olisivat olleet menossa loppureitin pysäkeille. Onneksi seuraava samannumeroinen näytti olevan tulossa melkein perässä. Minua ei seisautus häirinnyt, sillä juuri tuolla pysäkillä minun pitikin jäädä pois. Aseman nurkille sovittu palaveri kun mahdollisti vierailun minua jo jonkin aikaa kiinnostaneessa lounaspaikassa. Foodlabin uusi konsepti Suup oli perjantain piristykseksi juuri omiaan. 

Suup eli soppapaikka tarjoaa kävijölle mahdollisuuden tuunata oma soppansa. Tiskin reunalta kulho käteen ja lisukkeet pohjalle, valitaan proteiini (kanaa tänään) ja liemi ja ripotellaan lopuksi yrttejä tai muita mausteita päälle, jollei ole niitä kasannut jo alle. Omaksi Suupikseni valikoitui nuudeleita, kevätsipuli amuita yrttejä, kikherneitä, maissia, kanaa, pähkinöitä... ja muita herkkuja,joita en enää muistakaan. Liemeksi kaadettin makoisa ramen-liemi. Nam. Oli muuten huikean herkullinen soppa. 

Vain yhden valituksen aiheen keksin: 
Mitä tapahtuu, kun kylmään kulhoon laitetaan kylmiä lisukkeita ja sitten kaadetaan kattilasta liemi päälle? No, ihanasta höyryävän kuumasta keitosta tulee haaleaa soppaa ärsyttävän nopeasti. Varsinkin tänään olisi keitto saanut olla polttavaa edes vähän kauemmin. Mitäpä jos kulhot pitäisi jonkin lämmittimen päällä? Auttaisiko asiaa? 
Foodlabin edellinen konsepti eli kesäinen jäätelöbaari Tötterökin tuli aikoinaan testattua

4 kommenttia:

 1. Juuri omiaan kun pakkanen paukkuu!Harmi ettei keitto ollut tarpeeksi lämmintä mutta hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja mikä annos! Tuosta kyllä kannattaa laittaa palautetta Food labille, sillä he todella kuuntelevat asiakasta ja varmasti pyrkivät parantamaan asiakastyytyväisyyttä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Joo, laitan viestiä menemään. Tuo on pikkujuttu, jolla asiakaskokemuksen saa taas ihan uudelle tasolle...

   Poista

Ilahdun aina kommenteista!