perjantai 26. syyskuuta 2014

Surkealta näyttääKoko kesä niitä odotettiin, mutta vasta nyt niitä näkyy. Siis, tomaatinkukkia. Eikä meillä ole edes kasvihuonetta. Että sellainen syksyn sato. Muutenkin näyttää pihalla aika surkealta... 


4 kommenttia:

 1. Jaettu suru on suurempi ilo!

  No, meillä korjattiin kaksi kesäkurpitsaa. Toinen oli pitkulaista mallia, puolet pikkulillini pituudesta. Toinen oli tömäkkä ja pyöreä, eikä mahtunut läpi kummankaan vihkisormuksesta, mutta rannerenkaastani kyllä ihan heittäen.

  Tomaatteja saatiin useita, kokoluokka noin puolukka ja vihreitä on vielä. ...Tässä kohtaa pitää paljastaa, että kyseessä oli ns. viinimarjatomaatti. Maku ok, mutta en voi suositella kuin erikoisuuden takia.

  Huomasitko, että kirkkain kurpitsankukkasi kukki pallogrillin alla? Etsikö se varjoa superhelteeltä vai lämpöä syyskuun uhatuilta lumilta ;-)

  Noh, leikki sikseen. Mutta olipa mukava ällistellä omituisen vuoden tuotoksia näin netissäkin ja kiitoksia videosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se lohdullista kuulla, ettei muillakaan ollut mikään superi satovuosi. Tämä on nyt sitten toinen vähän huonompi peräkkäin. Ehkä sitten ensi vuonna.

   Joo, ihmettelimme tuota kurpitsan kaartoliikettä pallogrillin alle... ehkä siinä haki varjoa silloin helteellä, kun sinne asti ehti.

   Poista
 2. No voi harmi,ehkä sitten parempi sato ensi kerralla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut kaksi vähän huonompaa kesää peräkkäin. Ehkä sitten ensi vuonna...

   Poista

Ilahdun aina kommenteista!