sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kievarissa Kustavintiellä


Kustavintiellä, siinä vähän ennen Taivassaloa on Ketarsalmen kievari. Muutama huone yövieraille, buffettilounas, pizzaa ja torstaiset jazzjamit tekevät siitä mukavan pysähdyspaikan. Pihalta löytyy myös korsu ja pari tykkiä ihmeteltäväksi viime sotien ajalta.

Me ajamme tuosta ohi aina mökkimatkalla, mutta tällä kertaa pysähdyttiin syömään keskimmäisen 10-vuotissynttärilounaalle.

Lounas oli maistuva. Salaattipöytään ehkä kaipasin vähän vielä enemmän tuoresalaatteja, mutta pääruokien valikoima oli huomattavasti normibuffetteja parempi. Lasagnea, paistinperunoita ja makkaroita, kanakastiketta, perunoita, karjalanpaista - tarjonnan laajuus takasi, että jokainen löysi syötävää. Jälkkäriksi oli raparperikiisseliä ja kermavaahtoa. Ihanaa! Kiisseli oli juuri sopivan makeaa. Ei sitä kympin huitteilla olevalla lounashinnalla tuon paremmin syö Helsingin keskustassakaan.

Ympäristö on juuri sellainen sopivan idyllinen lounaissuomalainen maalaismaisema. Tänne palataan toistekin, kun seuraavan kerran ei mökkikokkaaminen oikein kiinnosta hellekelillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista!