perjantai 22. huhtikuuta 2016

Musiikkia, teatteria ja...

Tätä odotellessa... sunnuntaina!

Tämä viikko on täysi, hyvässä mielessä. On keskimmäisen bändikerhoiltamaa (Final Countdown - jee!), vanhempien ilta teatterissa ja vielä on edessä esikoisen April Jazz debyytti musiikkiopiston bändin kanssa. Harjoituksiakin siis on riittänyt. Ihanaa, mutta kieltämättä ihan pikkuisen hektistä. Voi olla, että ensi viikon vappu on meillä tällä kertaa sellainen rauhallisempi perhejuhla, kun kukaan ei vaan jaksa muuta.

Ruoka on tässä pyörityksessä ollut sellaista arkista, nopeaa, mutta ihan sikahyvää.
 • Maanantaina herkuteltiin sunnuntaista jääneellä macaroni cheesellä ja vihersalaatilla
 • Tiistaina jatkettiin tomaatti-peperoni-sitruuna-tuorepastalla (ja oli siinä vähän vuonankaaliakin)
 • Keskiviikkona  - kauheaa, ihan hirveä muistikatkos. Ei, ei minulla mitenkään kiire ole. Muuten vaan valuvat näköjään aivoissa jo liiat reunojen yli. Todennäköisesti siis jotain tähteitä
 • Torstaina hoitivat isoveljet kuopuksenkin ruokailun - tomaatti-fetamunakas oli maistunut ja jälkkäriksi jätskit, tietty.  (Kuka sitä äitiä keittiöön enää tarvitsee?) 
 • Tänään vedettiin kehiin taas vakkariresepti vuosien ajalta... 
Tämä maistuu aina ja kaikille eri variaatioina eli

Perunat & kaverit uunissa

Pilkotaan perunoita ja kanan rintafileitä ja pyöritellään ne oliiviöljyssä, savupaprikassa ja paprikajauheessa (tai muussa mieluisassa mausteessa). Sitten sekoitetaan joukkoon 1 luomusitruuna pilkottuna, kourallinen lehtipersiljaa silputtuna sekä fetaa. Viimeiseksi päälle vielä muutama varsi terttutomaatteja.

Laitetaan 200 asteiseen uuniin noin 40 minuutiksi. Lopuksi voi joukkoon ripotella hitusen suolaa, jos kokee sitä tarvitsevansa (me emme lisänneet) sekä lisää persiljaa ja fetajuustoa.

2 kommenttia:

 1. Peruna ja kaverit vaikuttaa toimivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii aina ja monina variaatioina sitä on meillä pöydässä nähty (esim. ei yhtään pöllömpää chorizolla höystettynä :-)

   Poista

Ilahdun aina kommenteista!