perjantai 16. toukokuuta 2014

TERVETULOA


Tästä se alkaa.
Ja kaikkea muuta-blogi aloittaa vähittäisen jakautumisensa kahteen. Jo jonkin aikaa olen miettinyt, miten yhdistää ruoka ja kirjat. Vastaus on, että ei oikein mitenkään… Siispä reseptit ja ruokalöpinät siirtyvät pikkuhiljaa tänne Keittiöelämän puolelle, tai niin ainakin luulisin. Katsotaan nyt.
Daim-kakulla aloitettiin. Lisää seuraa pikkuhiljaa.
Tervetuloa mukaan!

6 kommenttia:

 1. Ihmettelinkin että tämä oli ennen kun vein koiran ulos WordPress ja nyt blogger (helpotus:) ...En itse pidä kauheasti WordPressistä tai tuskastun helposti sen kanssa ja sitäpaitsi aina välillä se työntää kommenttini roskapostiin monessa WordPress-blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla meni hermot muutamassa tunnissa - heti kun halusin tehdä jotain vähänkin standardista poikkeavaa niin olisi pitänyt kaivaa luottokortti tai sitten ei vaan saanut edes tehtyä. Eli takaisin Bloggeriin.

   Poista
 2. Tämä jakaminen on tosi hyvä idea. Minä aloitin Siniunikon erikseen, koska haluan pitää kirjablogini puhtaana. Ihmiset löytävät kirjablogista kirjat, eikä tarvitse sietää ohella puutarha paatosta. Mutta nam viihdyn sun ruokasivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuli sellainen olo, että kirjajutut alkoivat jäädä vähän reseptien jalkoihin.
   Kiva, että viihdyt - tervetuloa jatkossakin! :-)

   Poista

Ilahdun aina kommenteista!