perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lukumaratotankkausta - kysely


Se on sunnuntaina! Tai oikeastaan aloitan jo huomenna illalla, jotta sunnuntaina voin perheen miesten kanssa sitten keskittyä Ranska - Portugali -finaaliin. Siten saan kestoksi vaaditut 24h,

Ai mikä on sunnuntaina? No Blogistanian kesälukumaraton 2016 tietysti!Lukumaratonilla luetaan mahdollisimman paljon 24 tunnin kuluessa. Säännöt ovat joustavat, mutta olemassa. Tavoitteena on yhteisöllinen lukeminen eli jotain ihan mahtavaa! Lukemisen lomassa käymme seuraamassa toistemme kommentteja maratonista ja tsemppaamme eteenpäin.

Tänä vuonna minä emännöin. Mukaan voi vielä ilmoittautua, jos haluaa. Kaikki ovat tervetulleita, oli sitten bloggaaja tai ei. Tai sitten voi vain tulla seuraamaan osallistujien maratonin etenemistä.

Aiemmista vuosista tiedän, että yksi tärkein osa maratonin onnistumista (maratontuntien muilta touhuilta rauhoittamisen lisäksi) on tankkauksen tarkkuus. Ei saa syödä liikaa, ettei rupea väsyttämään, mutta pitää syödä tarpeeksi jaksaakseen. Ruoan pitää olla tuhrimatonta (ne kirjat!) ja sitä pitää voida syödä yhdellä kädellä. Mielellään sen pitäisi olla etukäteen valmistettavaa.

Tänään meillä kypsennettiin paahtopaisti, josta riittänee myös äidin yötankkaukseen paistivoileipiä. Huomenna pitäisi vielä tarkentaa eväiden laatua ja perheen muita ruokia.

Olisiko ehdotuksia Lukumaratonherkuiksi? 


Create your own user feedback survey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista!