torstai 31. joulukuuta 2015

Se on taas se aika vuodesta

Vielä vähän jouluakin jäljellä
Se on taas se aika vuodesta, kun pitää pysähtyä miettimään, mitä sitä oikein tulikaan tehtyä. Vuosi 2015 toi mukanaan monenlaisia muutoksia, jotka näkyivät blogissakin.

Barcelona Tasteller
Vuoden alussa aloitin uuden työn. Edelleen prosessifriikki piirtelee kuvioita asiakaskokemuksen parantamiseksi ja systeemien hyödyntämiseksi, mutta ala vaihtui hotelleihin. Mielenkiintoista tekemistä on riittänyt. Blogissa tämä on valitettavasti näkynyt päivitystahdin hidastumisena. Kokkaaminenkin on vähentynyt ja kauha siirtynyt varsinkin loppuvuodesta isännän käteen.

Vuosi siis on mennyt töiden ja kotielämän välillä sompaillen. Kesällä emme lähteneet minnekään pidemmälle, mutta pieniä kiepautuksia tehtiin esim. Tallinnaan (sielläkin syötiin) ja syksyllä oli sitten SE matka. Kävimme vihdoin häämatkalla Barcelonassa. Ei siihen mennyt kuin viisitoista vuotta. Kannatti kyllä odottaa, sillä tarjolla oli yksi elämäni parhaista ravintolaelämyksistä. Innostuimme kahdenkeskisestä matkailusta niin paljon, että joulun jälkeenkin käytiin Tukholmassa pyörähtämässä.

Muuten joulukuu menikin aika tarkkaan piirin pyöriessä makkarista toiseen. Nyt aletaan onneksi olla jo viimeistelyvaiheessa ja kukin jo nukkuu omakseen määritellyssä huoneessa.


Tallinnan The Farm
Ei haasteita

Haasteiden osalta vuosi 2015 meni enemmän tai vähemmän penkin alle. Kakkuhaaste hiipui alkuunsa, kun isäntä päätti remontoida syömisiään ja totesin kiloja kertyvän itselleni muutenkin tasaista tahtia. Sitä paitsi, muutama kakku ei oikein maistunut kenellekään. (Tosin tein myös elämäni ensimmäisen hyvältä maistuvan raakakakun!) Itse asiassa ainoa tänä vuonna kunnialla selvittämäni haaste liittyy teatteriin, eikä sillä ole mitään tekemistä ruoan kanssa.

Vuodelle 2016 lupaan olla ottamatta haasteita. Kokataan, mitä kokataan, silloin kuin siltä tuntuu. Ainoastaan valokuvien suhteen voisin poiketa säännöstä. Sain juuri ennen joulua uuden kameran. Joitain perussäätöjä on jo tullut opeteltua, mutta ehkä sitä voisi luvata itselleen opetella kuvaamaan ilman automaattisäätöä? Ensi vuonna tähän aikaan täytyy sitten kurkata, miten kävi.


Hyvä vuosi

Tämä vuosi oli hyvä vuosi kiireistä huolimatta. Vielä on muutama tunti jäljellä.
Tänään tuntuu siltä, että uunista löytyy illalla syöttökukkoa ja lomaileva isäntä sai äsken valmiiksi myös illan Bûche aux pralinés roses - näyttää hyvältä, mutta palataan noihin vasta sitten ensi vuonna.


IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun aina kommenteista!