tag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post6530964300216272339..comments2023-07-02T17:35:49.759+03:00Comments on Tätä (keittiö)elämää: Viimeinkin! - Grillauskyselyn mustekala, ei kun kalmariMinna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-60148128311195072172015-06-26T22:17:34.705+03:002015-06-26T22:17:34.705+03:00Minäkin kuvittelin tuon pakastamisen auttavan, mut...Minäkin kuvittelin tuon pakastamisen auttavan, mutta silti kuulemma keittäminen kannattaa tehdä. Ja olikin kyllä mahtavan pehmeää kalmaria. Ehkä silloin saa vähän noiden grillausaikojenkin kanssa anteeksi. Mene ja tiedä...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-24323887994817499752015-06-26T22:16:44.799+03:002015-06-26T22:16:44.799+03:00KEsti vähän luvattoman kauan, mutta sellainen tämä...KEsti vähän luvattoman kauan, mutta sellainen tämä Suomen suvi näköjään on.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-74087586365422067282015-06-24T17:06:11.462+03:002015-06-24T17:06:11.462+03:00Mustekalan sukulaiset itse asiassa taitavat olla a...Mustekalan sukulaiset itse asiassa taitavat olla ainoita mereneläviä, joille pakastaminen tekee hyvää, se ikään kuin mureuttaa lihaa. Kalmarin grillaamisessa on vaan oltava tarkkana aikojen kanssa ettei mene purukumiksi. Mustekalafanina grillaan usein erilaisia lonkeroisia, joten pistän kyllä tuon kiehauttamisvinkin korvan taakse!Merjahttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-69012293917467612352015-06-24T07:18:19.756+03:002015-06-24T07:18:19.756+03:00Kiva kuulla miten kävi!Kiva kuulla miten kävi!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06723082281522818645noreply@blogger.com