tag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post3782549099813428674..comments2023-07-02T17:35:49.759+03:00Comments on Tätä (keittiö)elämää: Isäntä kokkaa: Looks like Halloween making friends with XmasMinna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-33598479966054843252015-11-03T06:42:13.377+02:002015-11-03T06:42:13.377+02:00Ai niin, lopussa ripoteltiin vielä sekaan saksanpä...Ai niin, lopussa ripoteltiin vielä sekaan saksanpähkinän palojaMinna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-3044757482958489122015-11-03T06:41:40.746+02:002015-11-03T06:41:40.746+02:00Heh, yritin itsekin udella, mutta vastaus oli sen ...Heh, yritin itsekin udella, mutta vastaus oli sen verran epämääräinen, etten kirjoittanut tuohon. Siis laitettiin yrttejä, suolaa, pippuria ja hiukan öljyä lihan päälle ja käärittiin muutamaksi tunniksi kelmuun. Sitten kypsennettiin uunissa. Sienet paahdettiin pannulla, loppuvaiheessa mukaan hieman valkosipulia ja sitten viimeiseksi suolaa ja pippuria. KAstike? Kuulemma luumuja paloina pienessä nesteessä kattilassa pehmeäksi yrttien kera (timjamia ainakin taisi olla) sitten siivilän läpi ja mausteeksi balsamicoa, suolaa, pippuria - Tässä siis noin suurin piirtein. Tuorepasta keitettiin ihan paketin ohjeen mukaan... Toivottavasti saat tästä selvää. Pitäisi vahtia isäntää keittiössä ja kirjata vieressä ylös, mutta piti tehdä muita hommia...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-76715969320107911852015-10-31T16:32:34.548+02:002015-10-31T16:32:34.548+02:00Poropastan ohje kelpaisi.Poropastan ohje kelpaisi.Ullahttps://www.blogger.com/profile/06982082166039363456noreply@blogger.com