tag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post8032162313752567365..comments2023-07-02T17:35:49.759+03:00Comments on Tätä (keittiö)elämää: KanttiineistaMinna Vuo-Chohttp://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-71682921415976049522016-08-15T21:25:18.187+03:002016-08-15T21:25:18.187+03:00Kannattaa nauttia niin kauan kuin voi :-) Sitten t...Kannattaa nauttia niin kauan kuin voi :-) Sitten tulevat vielä ne "mä en tykkää tosta enkä tosta kaudet"...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-31679229532160725772016-08-15T21:20:00.399+03:002016-08-15T21:20:00.399+03:00No ehdottomasti halutaan :-) Luulen, että siinä kä...No ehdottomasti halutaan :-) Luulen, että siinä käy juuri noin. Ans kattoo. Vielä on hetki armonaikaa.Jonna/suolaa&hunajaahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-45313053346975977812016-08-14T16:47:44.492+03:002016-08-14T16:47:44.492+03:00Kunhan salaatteja löytyy niin kaikki on hyvin :-) ...Kunhan salaatteja löytyy niin kaikki on hyvin :-) Harmillisesti vaan minun kokemukseni mukaan huonossa kanttiinissa kärsivät ensimmäisenä nuo tuoreet...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-34545513625815506722016-08-13T20:56:02.383+03:002016-08-13T20:56:02.383+03:00Joo, mä olen meidän työpaikan "ruokanillittäj...Joo, mä olen meidän työpaikan "ruokanillittäjä" - lounaslinjastot kun ovat mitä ovat. Mutta yleensä, noin kolmena päivänä viikossa salaattibuffa on suht ok...<br /><br />-Heidi<br />http://tiskivuorenemanta.blogspot.fiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11794892401430788828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-81673622986691706702016-08-12T21:26:40.224+03:002016-08-12T21:26:40.224+03:00Tuntuu siltä, että isot määrät maistuvat - no, väh...Tuntuu siltä, että isot määrät maistuvat - no, vähän tehdasmaisilta. En itse asiassa tiedä, voiko sille oikeasti mitään. Ehkä siinä on jokin luonnonlaki, että kun tehdään monille, jossain vaiheessa sitten muuttuu ruoka vähän mauttomaksi ja tasapaksuksi. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-4433325068290669932016-08-12T18:58:40.551+03:002016-08-12T18:58:40.551+03:00On se kumma, ettei kanttiiniin saada hyvää ja terv...On se kumma, ettei kanttiiniin saada hyvää ja terveellistä ruokaa. Luulisin, että ihmiset olisivat valmiita maksamaankin vähän enemmän kunnon ruoasta kun ei tarvitsisi eväitä raahata mukana. Ihan sama juttu oli minullakin aiemmin. Nyt kun on kotitoimistossa ei voi kun katsoa peiliin, jos pöperöt ei maistu ;)Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-16065940667381233732016-08-10T17:05:52.069+03:002016-08-10T17:05:52.069+03:00Äkkiä kanttiiniruokaan kyllästyy ja harvoin se voi...Äkkiä kanttiiniruokaan kyllästyy ja harvoin se voittaa kotiruokaa...Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-71803271682554425862016-08-09T23:52:28.264+03:002016-08-09T23:52:28.264+03:00Joskus olen joissain duunipaikoissa lähtenyt kolle...Joskus olen joissain duunipaikoissa lähtenyt kollegoiden mieliksi seuraksi lounaalle, mutta toista kertaa ei ole kyllä koskaan missään tullut. EI yksinkertaisesti ole ollut sen rahan arvoista. Itsellä on tosin se, että sitä itsetehtyä (ja pääsääntöisetsi ihan oikeatsi hyväkin) ruokaa jää yli sen verran,että duunilounaat ovat tarjonneet oivan tekosyyn hyvällä omallatunnolla syödä sitä vähän useampanakin päivänä.Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-6468271038190684082016-08-08T21:13:15.493+03:002016-08-08T21:13:15.493+03:00Työpaikkalouna sosiaalisena tapahtumana onkin hyvä...Työpaikkalouna sosiaalisena tapahtumana onkin hyvä juttu. Useimmiten huonon kanttiinin talossa onkin löytynyt enemmän seuraa kahvikoneen vierestä eväiden kanssa... Hyvä kanttiini on kullanarvoinen juttu, mutta tuo liikaa syöminen oikeasti haaste. <br />Kyllä sinäkin sen sitten huomaat, kun pitää lapselle saada illalla lämmintä ruokaa ja (oletan) halutaan saada sitä yhdessä syömisen kulttuuria opetettua... t: täti opettaa ;-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-88643732527865876042016-08-07T22:20:55.493+03:002016-08-07T22:20:55.493+03:00En muista montaa kertaa vieneeni eväitä töihin. Su...En muista montaa kertaa vieneeni eväitä töihin. Suurimmassa osassa työpaikkoja on ollut oikein kelpo ruokaa - ja sitten oli se yksi, jonka takia mentiin joka päivä naapuriin. Arvostan erityisesti kanttiineja, joissa tarjotaan mm. borssinkaltaisia ruokia, joita vain harvoin jaksaa keitellä kotona.<br /><br />Meille lounas on ollut melkein se päivän pääateria, kun ei ole ollut lapsia, joille kokata. Senkin takia olen enemmänkin keventänyt illasta kuin päivästä. Mielenkiintoista nähdä, miten tilanne muuttuu siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa oikeasti syödä muutakin kuin rintaa. <br /><br />Minulle työpaikkalounas on vain toissijaisesti ruokaa (toki haluan sen olevan hyvää), mutta se on myös sosiaalinen tapahtuma. Siksi en ole oikein koskaan lämmennyt omille eväille + inhoan rasiasta kauhomista.Jonna/suolaa&hunajaahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-66550129341228964492016-08-07T21:39:55.306+03:002016-08-07T21:39:55.306+03:00Oi, kuulostaapa ihanalta koulun ruokalalta! Tuolla...Oi, kuulostaapa ihanalta koulun ruokalalta! Tuollaista ei taida olla kovin monessa paikassa :-)Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-18600719070668810992016-08-07T21:39:23.206+03:002016-08-07T21:39:23.206+03:00Annoskoko onkin hyvä syy siirtyä eväisiin, vaikka ...Annoskoko onkin hyvä syy siirtyä eväisiin, vaikka kanttiini olisi hyväkin. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-56492713290473138982016-08-07T21:38:02.457+03:002016-08-07T21:38:02.457+03:00Minäkin olen harkinnut, mutta kun on marketti ihan...Minäkin olen harkinnut, mutta kun on marketti ihan toimiston kulmilla niin olen sitten täydentänyt kotieväitä sieltä. Ehkä nyt sitten uudessa paikassa, kun siellä ei ole kauppoja vieressä.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-40672745304392365752016-08-07T19:46:06.734+03:002016-08-07T19:46:06.734+03:00Minä olen töissä koulussa, joten ns. kanttiiniruok...Minä olen töissä koulussa, joten ns. kanttiiniruoka on varsin tuttua huttua :D Tosin täytyy sanoa, että meidän koulussa on varsin hyvää ruokaa, itse leivottua leipää, runsas salaattivalikoima ja aina myös hyvät kasvisvaihtoehdot. Eikä ole hinnalla pilattu. Syön silti monena päivänä viikossa joko omia eväitä tai käyn lounaalla muualla, ihan vain saadakseni pikku tauon työympäristöstä :)Juuliahttp://www.vaimomatskuu.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-37142109598967144732016-08-07T19:06:28.609+03:002016-08-07T19:06:28.609+03:00Minä olen syönyt nyt vuoden verran omia eväitä, si...Minä olen syönyt nyt vuoden verran omia eväitä, sitä ennen kasvisruokaa koulun linjastolla. Olen ollut soi tyytyväinen eväiden mussuttaja, paitsi maun, myös hyvin säännöstellyn annoskoon vuoksi. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-31897659416036931802016-08-07T17:51:57.408+03:002016-08-07T17:51:57.408+03:00Niinpä! Wolt tai Foodora on toistaiseksi töissä jä...Niinpä! Wolt tai Foodora on toistaiseksi töissä jäänyt testaamatta, mutta varmasti tulee sekin päivä, kun ei ehdi muualle lähteä lounaalle :)Hannahttp://www.hannansoppa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-73603242566544818062016-08-07T17:11:32.003+03:002016-08-07T17:11:32.003+03:00Se on kumma, miten nuo huonot kuitenkin pysyvät kä...Se on kumma, miten nuo huonot kuitenkin pysyvät käynnissä. Onko ruoka kuitenkin vain tankattavaa polttoainetta suurimmalle osalle työntekijöistä? Luulisi, että huonolaatuinen kaatuisi nopeasti, mutta niin nuo näyttävät porskuttavan muuallakin. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-53979011874201265212016-08-07T17:10:38.099+03:002016-08-07T17:10:38.099+03:00Parasta kanttiinissa: joku toinen tekee ruoan... S...Parasta kanttiinissa: joku toinen tekee ruoan... Se riemu ei vaan tosiaan kauan kestä, jos lopputulos ei oikein ole kelvollista. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-25624767200834366562016-08-07T17:09:44.076+03:002016-08-07T17:09:44.076+03:00Joo, kummasti kotoa löytyy tähteistäkin aina jotai...Joo, kummasti kotoa löytyy tähteistäkin aina jotain huonompia ja jopa keskinkertaisiakin kanttiinipöperöitä parempaa. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-11622958117975541282016-08-07T17:09:04.520+03:002016-08-07T17:09:04.520+03:00Hih, noilla sinun herkuillasi kuvittelisin minun t...Hih, noilla sinun herkuillasi kuvittelisin minun todennäköisesti syövän liikaa...:-) mutta oikeassa olet, kanttiinissa tulee jotenkin täytettyä tarjotin aina äärilleen, vaikka miten yrittäisi pysyä kohtuudessa.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-69996864162447868482016-08-07T17:08:05.963+03:002016-08-07T17:08:05.963+03:00Ravintolat ovatkin hyvä vaihtoehto. Olen joskus mi...Ravintolat ovatkin hyvä vaihtoehto. Olen joskus miettinyt, voisivatko isommatkin yritykset hyödyntää noita kuljetuspalveluita, tehdä esim. jonkun volyymidiilin päiviksi. Varmasti löytyisi asiakkaita työntekijöistä. Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-73199403935886900512016-08-07T17:06:18.971+03:002016-08-07T17:06:18.971+03:00Juurikin tuo minua kanttiineissa on usein häirinny...Juurikin tuo minua kanttiineissa on usein häirinnyt. Ruoka on ihan syötävää, mutta... se ei tyydytä ja sitten tulee naposteltua.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-13134381577835588672016-08-07T15:37:56.279+03:002016-08-07T15:37:56.279+03:00Nykyisessä työpaikassa on toimistotalon alakerrass...Nykyisessä työpaikassa on toimistotalon alakerrassa, ikävä kyllä, niin luokaton työpaikkaravintola, että olen käynyt siellä hätätapauksessa vain pari kertaa reilussa kolmessa vuodessa :( sitä edellisen työpaikan yhteydessä oli sen sijaan aivan loistava kanttiini ja siellä söin joka päivä :) anne/ 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-25448871155308174882016-08-07T15:34:47.278+03:002016-08-07T15:34:47.278+03:00Mä palasin hoitovapaalta töihin viikko sitten, ja ...Mä palasin hoitovapaalta töihin viikko sitten, ja olin ihan varma että jo rauhassa lounastaminen saisi työpaikkaruokalan tuntumaan tähtiravintolalta. No, sitä lumousta kesti tiistaihin, jolloin aloin jo nurista ruoasta. Ihan kelpo ruokaa se silti on, mutta huomaa kyllä että siinäkin säästetään ja taso laskee vuosi vuodelta. :/Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7105177789229528864.post-76462138357774341532016-08-07T14:43:41.591+03:002016-08-07T14:43:41.591+03:00Siitä on kyllä tosi kauan kun olen ollut sellaises...Siitä on kyllä tosi kauan kun olen ollut sellaisessa työpaikassa, jos olisin syönyt kanttiinissa. Nykyisin teen kolme päivää töitä kotona, joten syön sitä mitä kaapissa on – hyvää ruokaa tietty :) Ne kaksi päivää ovat aina vähän haastavia erityisesti laadullisesti.<br />Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.com